365 dagen onderweg met Floortje Dessing

Lees een jaar lang elke dag een bladzijde uit het boek 365 dagen onderweg van Floortje Dessing en je hebt het gevoel heel de wereld over gereisd te hebben. Geen continent, eiland, cultuur of vervoersmiddel wordt geschuwd.

 

In de 416 pagina’s van 365 dagen onderweg vertelt Floortje Dessing je de beste tips voor landen, websites, restaurants, hotels én jaargetijden. Zo is augustus een prima maand om Australie te bezoeken, is het op 28 oktober in Griekenland ‘Nee dag’, heeft Floortje een duidelijke mening over de website secretplaces.com en legt ze uit waarom je iets moet meenemen op reis waar je naar uit kijkt.

Het boek is een must voor wereldreizigers, maar ook voor diegenen die niet de middelen hebben om de wereld over te reizen is het boek echt een aanrader om te lezen.

Fijn én goed boek

365 dagen onderweg is uniek omdat Floortje haar eigen verhaal vertelt, maar ook omdat het boek fijn aanvoelt. Het papier dat je voelt is namelijk gerecycled. De vormgeving van het boek is van de handen van 178 Aardige Ontwerpers. Daarnaast gaan de opbrengsten van het boek voor een deel naar de Peter Pan Vakantieclub

Floortje Dessing

Floortje Dessing ken je waarschijnlijk van de tv. Als presentatrice van vele reisprogramma’s – waarvan de recentste 3 op reis van BNN is – mocht zij vele prachtige plekken op deze aardbol ontdekken. Ze is ambassadeur van Max Havelaar, heeft een fair-tradekledingzaak Nukuhiva en heeft, afgezien van 365 dagen onderweg, nog twee succesvolle reisboeken geschreven.

Bestel ‘365 dagen onderweg’!

365 dagen onderweg – Floortje Dessing, uitgeverij Prometheus.
ISBN: 9789044617047. Prijs: €18,95.

1 reactie on 365 dagen onderweg met Floortje Dessing

  1. Anouk
    24 juni 2012 at 20:56 (11 jaar ago)

    Ben altijd zo jaloers als ik die tripjes van Floortje op tv zie! Misschien moet ik het boek ook maar eens gaan aanschaffen (layout ziet er iig mooi uit, zo te zien aan de afbeelding).

    Beantwoorden

Laat een reactie achter