Bijzondere salade accessoires

Salade

Bij salades wordt er al snel gedacht aan diëten of aan Sonja Bakker. Ten onrechte eigenlijk, want salades kunnen superlekker zijn én erg mooi! Vooral als je een salade serveert in een aparte schaal of opschept met bijzondere slacouvert. Oftewel: maak je salade sexy met deze bijzondere salade accessoires.

Vogeltjes peper en zout

 

 

Moet je in het kruidenkastje altijd even zoeken naar het peper-en-zoutstel? Dat hoeft niet met deze prachtige set van twee vogeltjes in een boom. Te koop bij voor-thuis.nl voor €29,10.

Gekleurde snijplanken

 

Deze snijplanken zie je steeds vaker, dat komt vast omdat ze erg handig zijn! Elke kleur geeft aan waar je de snijplank voor gebruikt. Te koop bij Joseph Joseph voor €31,95.

Sla schaal

 

Een saladeschaal in de vorm van een slablad klinkt misschien een beetje flauw, maar het ziet er echt tof uit. En origineel! En voor een designer slaschaal valt die prijs reuze mee. Te koop bij Thinking of Holland voor €9,95.

sla couvert

 

 

Leuk hé, deze sla couvert in de vorm van konijnen. Maar behalve erg leuk, zijn ze vooral erg handig om sla mee op te scheppen! Te koop bij kookwinkel.nl €6,95.

1 reactie on Bijzondere salade accessoires

Laat een reactie achter