De handige app van Tijdschrift.nl

De app van Tijdschrift.nl

Sanoma Media bracht afgelopen najaar in samenwerking met Weekbladpers en G+J Uitgevers een hele handige app voor de iPad uit: Tijdschrift.nl. Met deze app kan je een heleboel tijdschriften op je iPad kopen en direct lezen. 

 

Door de samenwerking van drie grote uitgeverijen van tijdschriften staan er een heleboel mooie tijdschriften in de Tijdschrift.nl app. Met 101 woonideeen, Tuin&Co, Libelle specials, Flair, Delicious, National Geographic Traveler, Flow Magazine, Marie Claire, Photoshop Magazine, Elle Eten, Glamour, Reizen Magazine, Roots, Yoga Magazine, Vogue, Buitenleven, Vega en zelfs Twiet Magazine en vele andere tijdschriften is de app erg compleet. Daarnaast wordt het aanbod telkens vergroot.

Interactief

De meeste tijdschriften die je via de app koopt zijn gelijk aan die in de winkel, alleen dan dus digitaal. De tijdschriften AutoWeek en Goedele zijn interactief en speciaal voor de iPad ontwikkeld.

20% Goedkoper en Leesy Zondag

Het voordeel van de app is dat gekochte tijdschriften in de app bewaard blijven, je kan deze dus keer op keer bekijken. Ook handig als je op vakantie gaat! Daarnaast zijn tijdschriften ongeveer 20% goedkoper dan wanneer je deze in winkel koopt. En af en toe is het ‘Leesy Zondag‘ en zijn tijdschriften vaak 50% goedkoper!

Hoe werkt de app?

Wanneer je de app gratis download uit de App Store en de app opstart, krijg je een pagina te zien waar alle beschikbare titels te vinden zijn. Met de knoppen rechtsboven kan je filteren op categorieen of titels. Als je op een van de titels klikt krijg je een overzicht waar alle beschikbare nummers te zien zijn. Je kan er voor kiezen om een preview te bekijken, wat vaak bestaat uit de cover of een inhoudsopgave of je kan ervoor kiezen om het tijdschrift te kopen door te klikken op ‘Koop *prijs*‘.

Donald Duck in tijdschrift.nl app

1 reactie on De handige app van Tijdschrift.nl

  1. Vivian
    11 juli 2012 at 13:49 (11 jaar ago)

    Hmm, dit lijkt me erg handig, ga ik eens uitproberen!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter