De wereld in 27 vakantiedagen

De wereld in 27 vakantiedagen

Vakantie willen we het liefst zo vaak en lang mogelijk. Toch lijkt dat een onmogelijke wens. Johannes Keuning bewijst met zijn boek ‘De wereld in 27 vakantiedagen’ het tegenovergestelde. Een ultiem vakantiegevoel met een beperkt budget: het kan!

Volgens Johannes Keuning heb je niet veel geld nodig om de wereld rond te kunnen reizen. Of beter gezegd: je hebt niet meer geld nodig dan dat je normaal gebruikt voor 8 dagen toerischtisch Middellandse zeekust. In zijn boek ‘De wereld in 27 vakantiedagen’ vertelt hij hoe dat kan.

De beste tips

Met tips voor bestemmingen, tips voor het boeken van een vlucht, tips voor een lekker en sfeervol restaurantje in die bijzondere stad en in welke periode je het beste in welk werelddeel kunt zitten. Het boek is belachelijk compleet, ondanks dat er natuurlijk nog veel meer bestemmingen te bezoeken zijn dan die in het boek staan.

De belangrijkste tip die Johannes Keuning meegeeft is dat een goede budgetvakantie boeken misschien wel wat tijd kost, maar je wel dubbel zo lang kan genieten van de voorpret en het vooruitzicht van die mooie vakantie die je hebt geboekt.

Actief op Twitter en Facebook

Naast het bijzondere boek is Johannes Keuning onder ‘De wereld in 27 vakantiedagen’ ook te vinden op Twitter en Facebook waar hij regelmatig inspiratie-updates plaatst. Soms een leuke vraag, andere keer een prachtige foto.

De wereld in 27 vakantiedagen – Johannes Keuning, uitgeverij Nieuw Amsterdam.
ISBN: 9789046811801. Prijs: €14,95.

De wereld in 27 vakantiedagen bij Bol.com

3 reacties on De wereld in 27 vakantiedagen

 1. Laura
  30 juni 2012 at 12:17 (11 jaar ago)

  Dit boek staat al tijden op mijn verlanglijstje, maar in de boekhandel neem ik toch steeds een ander boek mee… Nu toch echt maar eens bestellen!

  Beantwoorden
 2. Jesdiny
  1 juli 2012 at 15:47 (11 jaar ago)

  Wat leuk! Ik heb nu nog een alle tijd om te reizen, maar het wordt aan het einde van het jaar wel tijd dat ik fulltime ga werken dan lijkt dit boek me ideaal. Thanks for sharing!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter