Enjoy Ladies Nights & Weekends

De uitgeverij Mo’Media geeft een aantal bijzonder handige boeken uit. Zo verkopen ze de 100% reisgidsen en hebben ze een lijn met boekjes die Enjoy heet. Het boekje ‘Enjoy Ladies Nights & Weekends’ is daar onderdeel van.

Enjoy Ladies Nights & Weekends staat vol met tips in binnen- én buitenland voor een echt goede Ladies Night. Er staan tips voor zowel de zomer als voor de winter in, zoete tips, stoute tips, culinaire tips en slaaptips. Achterin in het boekje vind je ruimte voor notities, zodat je jouw eigen tips kan toevoegen.

Energie, inspiratie en gezelligheid

Mo’Media zegt zelf over Enjoy Ladies Nights & Weekends: ”Sommige dingen zijn nu eenmaal leuker met vrouwen onder elkaar. Gewoon op een vrijde middag, spontaan na een drukke werkweek of op een lome zondagmiddag. Leuke dingen doen geeft energie, inspiratie en gezelligheid.”

Enjoy van Mo’Media

De lijn Enjoy van Mo’Media richt zich specifiek op vrije tijd en bestaat uit 10 uitgaves met ieder een eigen thema. Alle boekjes zijn gevuld met de leukste adressen die Mo’Media kon vinden binnen het thema van de boekjes.

Leuk om cadeau te geven!

Bestel het boekje ‘Enjoy Ladies Nights & Weekends‘!

Onderstaand filmpje laat je zien hoe het boekje eruit ziet, maar dat het een musthave is moge duidelijk zijn.

Laat een reactie achter