Fijne culinaire website: Culy.nl

Als je een liefhebber bent van mooie plaatjes én heerlijke recepten dan ben je bij Culy.nl aan het goede adres. Deze website vervult namelijk al je culinaire wensen, ook al kan je er alleen maar naar kijken. 

Op Culy.nl vind je heerlijke recepten, culinaire hotspots, gave culi-gadgets, handige video’s en dat allemaal voorzien van prachtig beeld. Daarnaast verschijnt er op de website dagelijks een nieuw artikel met nieuwe inspiratie. Want inspirerend is de culinaire website zeker.

De website is een samenwerking tussen de succesvolle onderneemster Monique van Loon en productiebedrijf Wayne Parker Kent die je misschien kent van Froot.nl en NSMBL.nl. ’’Het doel van Culy.nl is om bezoekers te verrassen met het mooiste op culinair gebied uit de gehele wereld.’’ Aldus Slaven Mandic, één van de bedenkers van Culy.nl.

De quote waar Culy.nl vanuit werkt is er één van Virginia Woolf: “One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined well.”

 

3 reacties on Fijne culinaire website: Culy.nl

  1. Lauradenkt
    20 juni 2012 at 11:56 (7 jaar ago)

    Ja, erg leuke site! Ik ben eigenlijk niet super geïnteresseerd in koken ofzo, maar zelfs dan is het nog een leuke site :)

    Beantwoorden

Laat een reactie achter