Fijne website Like&Love it!

Like and love (it)! is een website waar je dingen vindt die je ‘liked’ en ‘loved’. Dat komt door de bijzondere items, maar vooral ook door de website die zo ontzettend mooi is.

Maar wat vind je eigenlijk op Like&Love (it)? Gave apps, mooie boeken, leuke spellen, prachtige tassen, bijzondere woonaccessoires en alles wat daartussen zit. Als jij een verlanglijstje moet maken voor je verjaardag/Sinterklaas/Kerst of welke gelegenheid dan ook, kan je simpelweg zeggen: kijk maar op Like&Love (it!).

De site is mooi, de producten maken je intens hebberig en de teksten zijn zo geschreven dat zelfs als je geen kinderen hebt je alsnog dat ene leuke speeltje ervoor wilt hebben. Daarnaast verschijnen er elke week nieuwe berichten en heb je dus elke week een reden om te gaan kijken op de site.

Gelukkig laat Laura anderen hier graag deel van uit maken. Want als jij denkt dat je weet wat het Like&Love (it!) gevoel is, kan jij ook deel uit maken van het team. Lees meer informatie op de website.

Laat een reactie achter