Filmpje: Yoga in de ochtend

Een paar maanden geleden ben ik begonnen met yoga. In de tweede plaats om weer actief met mijn lichaam bezig te zijn, maar in de eerste plaats om te leren ontspannen. Nu ik een aantal lessen achter de rug kan ik zeggen dat de keuze om met yoga te starten erg goed was. En toen kwam dit filmpje over yoga op mijn pad.

En als ik dit filmpje over yoga bekijk weet ik dat ik voorlopig ook nog niet ga stoppen met yoga. Als ik zou moeten uitleggen wat inspiratie was, zou ik dit filmpje laten zien. Prachtig!

Equinox Yoga – Project DSTLLRY from DSTLLRY on Vimeo.

Client: Equinox
Creative Director:Michael Godshall
Producers: Brad Myers, Jamie Biden
Music Score: Sanford Livingston, Jamie Biden
Director: Brody Baker
DP:Carlos Veron
Set Design: Josh Hughes
Talent : Briohny Smyth

1 reactie on Filmpje: Yoga in de ochtend

Laat een reactie achter