Het Flow Lekkerwegblok

Flow ken je waarschijnlijk van de magazines die 8 keer per jaar uitkomen, of misschien wel van de twee vakantieboeken die in respectievelijk 2010 en 2011 verschenen of misschien zelfs wel van het Mindfulness doeboek, maar nu is er weer iets nieuws: het Flow Lekkerwegblok!

 

Dit blok staat vol met 208 fijne adresjes voor een nachtje weg, een weekendje weg of een weekje weg. Het Flow Lekkerwegblok begint met een mooie quote van Simon Carmiggelt: ‘’We zouden eigenlijk altijd vakantie moeten hebben. We zijn ervoor geschapen. Maar waar moet je dan nog naar verlangen?’’.

208 adressen in een heleboel landen

Het Lekkerwegblok is samengesteld door de makers van Flow Magazine die al hun vrienden, kennissen, collega’s, freelancers en lezers naar hun favoriete plekje hebben gevraagd. Het resulteerde in 95 Nederlandse adresjes, 16 Belgische adresjes, 35 Franse adresjes en nog wat fijne plekken in onder andere Italië, Spanje, Zweden, Engeland, Denemarken, Ierland en zelfs Marokko en Thailand.

Leuke tips

Per adres vind je de reden waarom iemand dit tot zijn favoriete adresje benoemde en op de bladzijde erna alle benodigde informatie zoals tarieven, website en het soort accommodatie. En vaak zit er ook nog een leuke tip bij voor in de omgeving of in de accommodatie zelf.

Het boek zal nooit compleet zijn, maar dat is ook niet erg. Voorlopig heb je het druk genoeg met alle fijne adresjes die er nu al in staan! Het Flow Lekkerwegblok is onder andere te koop bij Magvilla.nl.

Laat een reactie achter