Jason Mraz – I won’t give up

Tegenwoordig is een mooi liedje alleen niet meer genoeg. Om aandacht te krijgen (helemaal als beginnend artiest) moet je óf een goede marketingtruc weten óf een bijzondere eigenschap hebben (bijvoorbeeld de leeftijd van Birdy) óf je moet een prachtige videoclip maken. En dat doet Jason Mraz met I won’t give up.

Het liedje I won’t give up sierde afgelopen maanden bij diverse radiostations en was ook op televisie diverse keren te bewonderen, maar op tv zag je niet overal de mooie videoclip zoals die op Youtube te vinden is.

 

Dit liedje is onderdeel van de nieuwe cd van Jason Mraz: ‘Love is a four letter word’.

1 reactie on Jason Mraz – I won’t give up

  1. Serena
    23 juni 2012 at 12:59 (9 jaar ago)

    CD komt minstens 1 keer in de week langs op mijn iPhone of in iTunes. Heerlijke sound van die man!!!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter