Mijn favoriete cupcakes: Lily’s Cupcakes

Van cupcakes had ik nog nooit gehoord tot ik op twitter opeens werd gevolgd door Lily’s Cupcakes. En sindsdien kwamen deze lekkernijen telkens op mijn pad: zo werden de cupcakes tijdelijk bij de Meesterbanketbakker van de Bijenkorf verkocht en werden de cupcakes uitgedeeld toen Sanoma Uitgevers en Sanoma Digital samen Sanoma Media werden. Sindsdien ben ik een grote fan.

Lily’s Cupcakes gebruiken alleen pure ingredienten, wat deze deze cupcakes zo overheerlijk maakt. En hoewel ze allemaal bijzondere smaken verkopen blijft mijn favoriet ‘Death by chocolate‘, die is zo puur van smaak.

 

Maar naast de heerlijke cupcakes verkoopt Lily’s nu ook iets bijzonders: een kookboek vol met heerlijke recepten van hun cupcakes genaamd ‘Lily’s Cupcakes: pure verwennerij‘. Sta je liever niet zelf in de keuken? Gelukkig kan je ook cupcakes bestellen via de website van Lily’s Cupcakes.

Naast het boek hebben de dames nog meer toekomstplannen: zo willen ze een pop-up-store openen in Amsterdam en zijn er plannen voor een tweede boek. Ik kan in elk geval niet wachten!

Het boek ‘Lily’s Cupcakes: pure verwennerij’ is onder andere te koop bij Bol.com

Laat een reactie achter