Nieuw: Daphne’s Diary

Daphne’s Diary is een tijdschrift dat mij opviel omdat het nieuw is, maar toch een oude uitstraling heeft. Een combi tussen Engelse degelijkheid en foute vintage. Hoewel ik twijfelde over de aankoop van Daphne’s Diary won mijn liefde voor papier, en in het speciaal mijn liefde voor tijdschriften.

Na het lezen is één ding zeker: Daphne’s Diary is een bron van inspiratie, maar dat geldt niet voor iedereen. Wat er dan in het tijdschrift staat?

– Een gaaf (en mooi) artikel over ‘Buitengewoon in het land’.
– Kitscherige DIY’s, zoals het versieren van een zeepkistje.
– Een uitneembare kalender.
– Recepten die niet heel bijzonder zijn, maar niet zouden misstaan in een knusse B&B.

Het tijdschrift lijkt geinspireerd te zijn door Flow Magazine, wat betreft DIY en extraatjes, maar heeft meer het gevoel van een knusse Engelse B&B. Niet per se mijn smaak, maar ik geloof best dat er een markt is voor dit soort tijdschriften.

Meer weten over dit nieuwe tijdschrift? Kijk op de website van Daphne’s Diary! Interesse in het tijdschrift? Bestel Daphne’s Diary via Magvilla.nl, maar wees er snel bij! De voorraad is bijna op.

Laat een reactie achter