True Blue collectie van Ikea

True Blue collectie

Zweden ontmoet India. Met die zin introduceert Ikea zijn nieuwe tijdelijke collectie: De True Blue collectie. Een prachtige blauwe collectie geïnspireerd op India.

;

De True Blue collectie is geïnspireerd door India en dat is duidelijk te zien in de sfeer die de collectie uitstraalt: warme tinten (ondanks de koele kleur blauw), Indiase vormen en patronen en bijzondere materialen. Ook is in deze collectie veel gebruik gemaakt van papier.

;

43 producten

De collectie bestaat uit 43 producten, van gordijnen tot vloerkleden tot stoelen tot opbergdozen tot kussens tot glazen. De producten zijn allemaal blauw, wit of doorzichtig en de meeste producten hebben een print.

True Blue

Tijdelijk verkrijgbaar

De True Blue collectie is vanaf 1 juli te koop bij de volgende Ikea vestigingen: Eindhoven, Amsterdam, Delft, Groningen en Amersfoort. De producten zijn verkrijgbaar zo lang de voorraad strekt. Meer informatie over de True Blue collectie vind je op de website van Ikea.

Mijn persoonlijke favoriet is onderstaande foto en dan met name het tafeltje, prachtig!

True Blue tafel

De inspiratie voor deze blogpost vond ik in de artikelen over deze collectie bij woonblog, vtwonen en your lifestyle guide.

2 reacties on True Blue collectie van Ikea

 1. Saar
  30 juni 2012 at 10:40 (10 jaar ago)

  Oh dit vind ik een goede zet van Ikea. Heel mooi alleen jammer dat het zo blauw is. Hopelijk maken ze ook nog zo’n lijn in andere kleuren.

  Beantwoorden
 2. Des
  1 juli 2012 at 11:11 (10 jaar ago)

  leuke blog met leuke boodschap achter (wow!) ja ik ben het eens met Saar, blauw is niet echt mijn kleur (wel mooie collectie trouwens)

  Beantwoorden

Laat een reactie achter