Coeur Blonde op Sunday Market

Sunday Market

Coeur Blonde is één van mijn favoriete weblogs. Regelmatig verschijnen er toffe tips online die mij inspireren en recentelijk maakte Coeur Blonde met Inner-Sphere een hele toffe krant vol met moois. En nu is Coeur Blonde aanstaande zondag op de Sunday Market in Amsterdam!

Op 5 augustus kan bij Coeur Blonde onder andere de krant kopen, maar ook andere toffe items zoals oorbellen en een notitieboekje. Op de Facebook pagina van Coeur Blonde vind je meer items.

Mij lijkt het in elk geval heel tof! En wie weet neem ik ook wel een kijkje. Meer informatie vind je op de website van Sunday Market.

1 reactie on Coeur Blonde op Sunday Market

  1. Liliane
    30 juli 2012 at 21:29 (9 jaar ago)

    Wat leuk! Ik kende deze blog nog niet. Bedankt voor de tip!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter