De moeilijkheidsgraad van goed

Moeilijkheidsgraad van goed

In En Prozac is mijn paracetamol vertelde Charlie Bee hoe zij ontdekte dat ze een depressie had en hoe zij hier meer worstelde. Ze kreeg te maken met pillen en klinieken. Het boek De moeilijkheidsgraad van goed vertelt het verhaal vanaf het moment dat Charlie de kliniek verliet tot het moment waarop Charlie beseft dat ‘dit’ wel eens geluk kan zijn.

 

Je kiest niet wie je bent, maar de keuzes die je maakt, maken je tot wie je zult zijn. 

Charlie overwint angst na angst, valt, krabbelt weer op en ontdekt dat ze niet meer geleefd wordt door het gevoel dat haar zo lang beheerste. Het gevecht tegen een depressie houdt misschien nooit op, maar Charlie heeft een manier gevonden om ermee om te gaan. Om zichzelf weer te kunnen zijn.

De jonge Charlie Bee heeft twee bijzondere boeken geschreven die een kijkje in het leven gunnen van iemand die worstelt met een depressie. De boeken zijn bijzonder openhartig en Charlie weet ondanks haar jonge leeftijd haar depressie bijzonder boeiend te beschrijven. Zowel En Prozac is mijn paracetamol als De moeilijkheidsgraad van goed zijn beide boeken die in je boekenkast thuis horen.

Bestel De moeilijkheidsgraad van goed bij BOL.com

De moeilijkheidsgraad van goed – Charlie Bee, uitgeverij Scriptum.
ISBN: 9789055948390. Prijs: €16,95.

Laat een reactie achter