Video: de Franse taal beleven

Op de middelbare school was Frans niet echt mijn ding. Ik haalde best goede cijfers, maar dan vooral voor lees of schrijfopdrachten. Frans spreken ging me niet goed af, laat staan luisteren. Toch is de Franse taal me altijd blijven fascineren. Het klinkt zo romantisch.

Als ik dit filmpje bekijk, voelt het een beetje alsof ik de taal leef, precies de bedoeling van de makers.

EF – Live The Language – Paris from Albin Holmqvist.

Commercial for EF International Language Centers.
Directed by Gustav Johansson
D.P: Niklas Johansson, fsf
Typography: Albin Holmqvist
Music: Magnus Lidehäll
Produced at Camp David

Gelukkig bestaat er een kans dat ik binnenkort echt de Franse taal kan leven, want ik ga een Franse cursus doen om de taal eindelijk goed te leren spreken.

3 reacties on Video: de Franse taal beleven

 1. Eva
  1 augustus 2012 at 16:17 (11 jaar ago)

  Dat filmpje heb ik flink lang geleden ook al eens gezien, vind het zo gaaf. Maar aangezien ik ooit echt nog een keer een cursus Frans wil volgens, is het eigenlijk helemaal niet slim om deze opnieuw te kijken ;)

  Beantwoorden
 2. Caithlin
  1 augustus 2012 at 20:25 (11 jaar ago)

  Ik heb de Franse taal altijd fantastisch gevonden, ik zou het nog een keer vloeiend willen leren spreken.

  Beantwoorden
 3. Tedje
  5 augustus 2012 at 23:35 (11 jaar ago)

  Wat een leuk filmpje zeg!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter