Video: The Beat Of New York

New York, ik ben er nog nooit geweest. Toch staat de stad heel hoog op mijn verlanglijstje, maar vraag me niet waarom. De stad lijkt me gewoon betoverend, spannend, levendig. En dat is precies wat het filmpje The Beat Of New York laat zien.

Dit is de beschrijving die bij het filmpje The Beat Of New York hoort: ”Thomas Noesner, our DoP, was in New York for a Mercedes shoot. Right after the job, he took his camera and strolled through the busting streets of „The City“. While screening the pictures of a drummer in the tube station, I had the idea of creating a „remix“ of the recorded drum sequence to use it as a soundtrack for the film. That´s when our sounddesigner Toussaint came into play… We simply composed a track around the drum beat of this guy. Watch and listen to the beat of New York!

THE BEAT OF NEW YORK from tim hahne.

Bekijk toffe tips voor in New York op Wat Zij Zegt.

3 reacties on Video: The Beat Of New York

 1. Vivian
  27 juli 2012 at 13:53 (11 jaar ago)

  Ik ben in 2010 in New York geweest en vind het echt een geweldige stad, alles eraan is fascinerend! Dit filmpje geeft het karakter van de stad ook heel mooi aan!

  Beantwoorden
 2. Nathalie
  27 juli 2012 at 17:39 (11 jaar ago)

  Gaaf! Ja NYC; het is love at first site of niet. Ik ben er DOL op, maar ik heb vriendinnen die het helemaal niets vinden. Jammer dat het zo ontiegelijk duur is, anders zou ik minstens 1x per jaar willen gaan. Alles inspireert daar!

  Beantwoorden
 3. Caithlin
  28 juli 2012 at 20:34 (11 jaar ago)

  Cool filmpje! En een lekkere beat, energiek als de stad zelf!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter