iPhone hoesjes van de Hema

iPhone hoesjes van de Hema

Hema is Hip met een Hoofdletter. Van toffe masking tape tot gave iPhone hoesjes: Hema verkoopt het. Sinds vorig jaar verkoopt Hema hardcase hoesjes voor smartphone en in de winter kwamen ze met vilten hoesjes met bijbehorende neon elastieken en nu zijn er rubberen iphone hoesjes van de Hema. 

De nieuwe iPhone hoesjes van de Hema zijn er in drie soorten: een simpele zwarte, een kleurig hoesje met print en ‘Happy day’ als tekst en een lichtblauw hoesje met witte sterren. Mijn favoriet is de laatste, alhoewel ik de sterren van dit hoesje maar al te graag glow-in-the-dark zou maken met bijvoorbeeld nagellak, dat lijkt mij echt heel gaaf.

Behalve de softcases hoesjes zijn er ook insteekhoezen te koop met een vrolijk printje. En naast de hoesjes voor iPhone zijn er ook hoesjes voor Blackberry’s, Samsung Galaxy telefoons en voor de HTC Sensation.

De hoesjes zijn te koop bij de Hema en kosten 6,95. De iPhone hoesjes van de Hema zijn ook verkrijgbaar in de webshop.

5 reacties on iPhone hoesjes van de Hema

 1. Anouk
  28 juli 2012 at 11:16 (11 jaar ago)

  Hema heeft de laatste tijd echt leuke spullen!

  Beantwoorden
 2. Karin
  10 september 2012 at 09:54 (11 jaar ago)

  Die blauwe met sterren zit om mijn telefoon :)

  Beantwoorden
 3. selinay
  11 juni 2013 at 19:36 (10 jaar ago)

  ik ze die blauw sterren nog steedts bij hema

  Beantwoorden

Laat een reactie achter