Levensgroot puzzelen met ixxi

ixxi meisje met de parel

Ken je ixxi al? Het is een bedrijf waar je levensgrote puzzels kan ontwerpen en bestellen. Deze puzzels zijn bedoeld ter decoratie in je woon- of slaapkamer. 

Een ixxi bestaat uit afdrukken van foto’s (of één grote foto) op vlakken die 20 bij 20 centimeter zijn. Voor de afbeelding kan je kiezen uit jouw eigen foto’s of voor één van de afbeeldingen uit ixxi’s inspiratiegallerij. Bijvoorbeeld de ixxi special ‘Het meisje met de parel’, de afbeeldingen van het Rijksmuseum en het Teylers museum of die van National Geographic. Stuk voor stuk prachtig.

Milieuvriendelijk

Het Sunaps papier dat gebruikt wordt om een ixxi mee te maken is recyclebaar en bij het productieproces worden geen giftige stoffen gebruikt. Daarnaast kan ook het productafval hergebruikt worden. Een ixxi past dus in een milieubewust huishouden.

Besteld?

Overtuigd om een ixxi te bestellen? Bij ontvangst krijg je een pakket thuis waarin je het kliksysteem en de klikkaarten vindt. De bovenste rand maak je vast aan de muur met behulp van bijgeleverde strips en dan kan het klikken beginnen.

Zelf heb ik nog geen ixxi, simpelweg omdat ik nog geen ruimte ervoor heb. Maar daarnaast ben ik nog aan het fantaseren over welke afbeelding of afbeeldingen ik levensgroot in mijn huis zou willen. Én waar…

Weet jij al wel wat je wilt bestellen of wil je je laten inspireren? Kijk op de website van ixxi voor meer informatie.

5 reacties on Levensgroot puzzelen met ixxi

 1. Jesdiny
  14 juli 2012 at 11:40 (9 jaar ago)

  Wow, dat is wel heel erg leuk! Ik ga gelijk even op de website kijken!

  Beantwoorden
 2. Lnnk
  14 juli 2012 at 15:44 (9 jaar ago)

  Ja ik kende dit al, vind het erg leuk en origineel!

  Beantwoorden
 3. Mylene
  14 juli 2012 at 22:04 (9 jaar ago)

  Wow, dat is echt heel erg gaaf om in je huis te hebben. Bedankt voor de tip!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter