Margriet More Eropuit

Margriet More Eropuit

Sinds begin 2012 heeft Margriet hun specials vernieuwd en hebben ze een nieuwe naam: Margriet More. De eerste special was Happy Body, de tweede heette In en om de Tuin en nu ligt Margriet More Eropuitin de winkel!

 

De special kent 5 hoofdthema’s: Dream, Think, Dare, Do en Find. Voor elk thema vind je tips die je inspireren. Zoals de items om over te dromen, de dingen waar je over na kan denken, de tips die je moet durven of doen en waar je toffe dingen kan vinden. Het resultaat is een perfecte belichaming van Eropuit in een mooi jasje.

Fijne reportages

De productie Net als in de film vind ik bijzonder fascinerend, fijne tips gelinkt aan bijzondere films. Het interview met Bas Haring zette me ook aan het denken en het Picknick-item inspireerde me. Maar het allerleukst aan de Margriet More specials zijn de extra’s: de ansichtkaarten die in het blad zitten, het dominospel met vlaggen en de verschillende fijne papiersoorten.

Margriet More Apps Eropuit

Margriet More

De Margriet More specials verschijnen 6 keer per jaar en hebben allen dezelfde uitstraling, het bijzondere papier en een uitgebreide inhoud. Eropuit is de derde special van dit jaar, hierna volgen nog Alles voor de kids, Mooi wonen en Lekker feest!

Weekblad Margriet

De specials Margriet More zijn uitgaves van het weekblad Margriet. En hoewel ik eerlijk moet bekennen dat het weekblad Margriet niet bij mij past, passen de specials dat absoluut. Van alledrie de Margriet More’s tot nu toe heb ik enorm genoten en ik weet nu al dat ik ook alle komende specials ga aanschaffen.

Kopen?

De Margriet More Eropuit is in de winkel verkrijgbaar voor €3,95 of online voor €4,95. De special is ook te koop via de app van Tijdschrift.nl. Ben je ook gek op de Margriet More specials, maar niet op het weekblad Margriet? Je kan een abonnement nemen op alleen de specials.

Op onderstaande afbeelding zie je de ansichtkaarten die in het tijdschrift zitten én op de linkerpagina een advertentie van het tijdschrift Tuin&Co met vermelding van Tuinieren.nl.

Kaarten in Margriet More Eropuit

2 reacties on Margriet More Eropuit

 1. Laura
  17 juli 2012 at 09:22 (11 jaar ago)

  Klinkt als een lekker middagje bladeren en wegdromen bij leuke uitjes! Op zich geen overbodige luxe nu het dit weer is…

  Beantwoorden
 2. Angel
  17 juli 2012 at 09:47 (11 jaar ago)

  Ziet er leuk uit! Internet is leuk, maar ik mis wel het doorbladeren van magazines :)

  Beantwoorden

Laat een reactie achter