OPTIONS! in Amsterdam

Options Amsterdam

Sinds ongeveer een half jaar is Amsterdam een pareltje in de vorm van een winkel rijker: OPTIONS! Het meest bijzondere aan deze winkel is niet zozeer het assortiment, maar de plek waar je deze winkel vindt: OPTIONS! bevindt zich namelijk midden op het Damrak tegenover de Beurs van Berlage! 

Options winkel interieur

OPTIONS! Contemporary Department Store is een winkel op een bijzondere plek met een prachtig assortiment. Tussen de pizzatenten en louche souvenirzaakjes vind je hier namelijk inspirerende boeken, heerlijke theesoorten, prachtige dingen voor je interieur, kleding ontworpen door designers, fijne kaarten én masking tape.

Options winkel atelier

Ik heb uren door deze winkel van 230 m2 gedwaald en liep uiteindelijk tevreden met een hoop foto’s, een heleboel inspiratie én een prachtig tijdschrift waarover later nog een blog volgt. Grote kans dat je het Damrak vaak mijdt, maar toch wil ik je vragen het nog minstens één keer op te zoeken en dan OPTIONS! te bezoeken, daar krijg je geen spijt van.

Nog meer leuks

De winkel OPTIONS! bevindt zich in hetzelfde pand als restaurant Stock en hotel The Exchange en hoewel ik de laatste twee niet bezocht heb weet ik zeker dat deze fijne dezelfde sfeer als de winkel hebben.

De winkel bevindt zich op Damrak 49 in Amsterdam. Kijk voor meer informatie op de website van OPTIONS! Amsterdam.

Options winkel boven

2 reacties on OPTIONS! in Amsterdam

  1. Anouk
    15 juli 2012 at 16:21 (9 jaar ago)

    Ken het (nog) niet, maar ga binnenkort zeker even een bezoekje brengen aan deze winkel!

    Beantwoorden

1Pingbacks & Trackbacks on OPTIONS! in Amsterdam

  1. […] door Marike en eerder verschenen op LIVWOW (waar binnenkort ook nog een artikel over […]

Laat een reactie achter