Quote uit Margriet More Happy Body

Begin dit jaar lag de Margriet More Happy Body in de winkel. Dit tijdschrift is een speciale uitgave van Margriet die onderdeel uitmaakt van de Margriet More specials. In deze Margriet More Happy Body zaten een aantal uitneembare ansichtkaarten met mooie, inspirerende quotes.

Quote uit Margriet More Happy Body

Aandacht en concentratie hebben voor één ding kun je leren. Volg met aandacht de secondewijzer van je horloge. Een volle minuut lang. Kijk naar het horloge en merk wat er in je omgaat. Volg je het bewegen van een secondewijzer of… denk je stiekem ergens anders aan? – Chris Grijns, mindfulness-trainer en schrijfster van Adempauze.

De kunst van je aandacht ergens volledig op kunnen focussen vind ik prachtig, ook al beheers ik het nog niet. Het is iets wat je moet leren, iets wat tijd kost. Door deze ‘oefening’ te doen, denk ik dat je een heel eind komt.

Je kan de Margriet More Happy Body bestellen via Margriet.nl.

2 reacties on Quote uit Margriet More Happy Body

  1. Nienke
    7 augustus 2012 at 15:11 (9 jaar ago)

    Helaas heb ik geen enkele klok of horloge met een secondewijzer.. Maar moet moet ook eens leren om me volledig op een ding te concentreren. Misschien dat met een stopwatch hetzelfde effect bereikt kan worden

    Beantwoorden

Laat een reactie achter