Restaurant Pasta di Mamma in Haarlem

Pasta di Mamma

Volgens mij is het inmiddels al een jaar geleden toen ik voor het eerst bij Pasta di mamma in Haarlem binnenliep. Op advies van Niels en Jennifer gingen mijn vriend en ik hier eten en dat bleek een groot succes. Pasta di mamma in Haarlem is sinds die dag vaker met een bezoekje vereert.

;

Het restaurant heeft een bijzonder concept dat wel wat lijkt op dat van Vapiano: zodra je binnenkomt krijgt iedere bezoeker een pasje waar je alles wat je eet en drinkt op laat zetten door één van de medewerkers. Het nadeel hiervan is dat je wel zelf je eten moet halen, maar het voordeel is dat als je met meerdere personen uit eten gaat geen berekeningen meer op de rekening hoeft los te laten.

Pizza pasta di mamma

Pizza Carpaccio en ander lekkers

Het eten bij Pasta di mamma is verrassend genoeg Italiaans én lekker. De kaart kent een aantal bijzondere pasta’s en pizza’s, zoals mijn favoriet de Pizza Carpaccio en heerlijke salades zoals de Insalata Parma. De maaltijden zijn er in verschillende prijsklasses, dus er is voor iedereen keus.

De dessertkaart

Het enige nadeel aan Pasta di Mamma vind ik de dessertkaart. Deze bestaat uit een tiramisu die niet erg bijzonder is, een paar smaken ijs en taart. Af en toe zijn er wel specials, zoals laatst de aardbeientiramisu met noten, maar veel bijzonders is het niet.

Pasta di Mamma zit in Haarlem, vlakbij de Grote Markt. Mocht je er willen eten, dan raad ik je aan om te reserveren omdat het soms wel druk is. Kijk op de website voor contactgegevens én het complete menu.

1 reactie on Restaurant Pasta di Mamma in Haarlem

  1. Saskia
    9 juli 2012 at 18:23 (11 jaar ago)

    Klinkt leuk, alleen jammer van de dessert kaart…

    Beantwoorden

Laat een reactie achter