Toen goes Vintage Webshop

Verlang je soms ook zo naar die goeie ouwe tijd? Of twijfel je soms zelfs over jouw geboortedatum? Dan is de webshop ‘Toen’ misschien wel iets voor jou. Deze website heeft allemaal leuke spulletjes geselecteerd die voor een retro sfeer zorgen in jouw huis.

http://www.ToenVintage.nl

Vormgeefster Sandra heeft een hele toffe baan bij Libelle, maar had nog een andere passie: vintage! Om meer met die passie te doen begon ze, samen met een vriend, de webshop Toen, voor vintage fans!

Oud en nieuw

Met de meubels van Toen kan je jouw huis helemaal terugbrengen naar de sfeer van de jaren 60 en 70. Maar natuurlijk kan je ook vintage meubels combineren met nieuwe.

Uniek

Van alle producten die je vindt op Toen is 1 exemplaar beschikbaar, tenzij anders staat vermeld. Behalve retro, ben je dus ook heel uniek met een product van Toen. Zit wat je zoekt er net niet bij? Stuur een mailtje naar toenvintage@gmail.com en wie weet vindt Sandra of Ben het alsnog voor je op een van hun zoektochten of misschien is het gewoon nog op voorraad.

Kleding en muziek

Zijn vintage meubelen niet jouw ding? Maar andere producten uit dezelfde periode wel? Gelukkig vind je in deze webshop ook muziek van vroeger, uiteraard op LP, of kleding, zoals de good old spencer.

Kijk op de website voor het assortiment!

Laat een reactie achter