Tuinieren.nl: buitengewoon groen!

Tuinieren.nl

Tuinieren is hip. Kranten schrijven artikelen over moestuinieren, Pinterest bulkt van de DIY ideeën voor in de tuin en op tv zijn programma’s gericht op tuinieren ook nog altijd populair. En nu is er ook een website waar je alles vindt over tuinieren: Tuinieren.nl.

De website tuinieren.nl is op 1 mei gelanceerd in samenwerking met het tijdschrift Tuin&Co en de online home deco afdeling van Sanoma Media die ook 101woonideeen.nl en vtwonen.nl maken. De website is net als het tijdschrift erg praktisch, maar toch boordevol inspiratie. Behalve veel inhoudelijke artikelen wordt er ook dagelijks een blog gepubliceerd met tips voor DIY ideeën, evenementen en persoonlijke verhalen over tuinieren.

Naast alle teksten staan er ook diverse video’s op de website die zijn gemaakt met tv-hovenier Jurgen Smit. En als je gelijk aan de slag wil kan je benodigdheden kopen in de webshop die onderdeel is van de website.

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er rondom Tuinieren.nl gebeurd? Volg TuinierenNL op Twitter, op Facebook of op Pinterest.

Laat een reactie achter