Leuke wallpapers van Cath Kidston

Cath Kidston Wallpaper

Cath Kidston ken je misschien van de bijzondere iPhone hoesjes of de toilettassen zoals Miss Lipgloss die kocht in Engeland. Want ondanks dat producten van Cath Kidston niet verkijgbaar zijn in Nederland, zijn deze wel erg populair. Gelukkig zijn er wel prints van het mooie merk te downloaden! 

 

Misschien is het je wel eens opgevallen of las je het op de pagina Over LIWOW.nl, maar de achtergrond van LIVWOW.nl van de zomer van 2012 was afkomstig van Cath Kidston. Er bestaat namelijk een pagina waar je diverse wallpapers kan downloaden, waaronder de achtergrond afbeelding zoals die gebruikt werd op LIVWOW.nl toen.

Engelse truttigheid

Sommige prints zijn nogal truttig, zoals je vaak ziet in Engeland. Maar vaak zijn ze vooral heel erg schattig. Cath Kidston is een designer die via haar bedrijf Cath Kidston Limited producten verkoopt met illustraties. Onderdeel van haar productenlijn zijn kussens, tassen, iPhone hoesjes, jurkjes, portemonnee’s en servies.

Wil je ook een wallpaper van Cath Kidston downloaden? Je vindt de afbeeldingen hier.

Wallpaper van Cath Kidston

3 reacties on Leuke wallpapers van Cath Kidston

 1. Angelina
  26 juli 2012 at 09:18 (10 jaar ago)

  Ik heb een wallpaper als theme bij Google Chrome, erg cute!

  Beantwoorden
 2. Lyanne
  26 juli 2012 at 15:45 (10 jaar ago)

  Wat leuk! Ik ga er gelijk eens op kijken. :)

  Beantwoorden
 3. Vivian
  27 juli 2012 at 14:04 (10 jaar ago)

  Wat leuk, en komt ook precies op tijd want ik was net op zoek naar een nieuwe wallpaper!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter