Bezoek Manuscripta 2012

Manuscripta

Aan het einde van de zomer kunnen boekenliefhebbers hun hart ophalen op het Westergasterrein in Amsterdam. Jaarlijks vindt hier Manuscripta plaats, de opening van het nieuwe boekenseizoen. Dit jaar is Manuscripta op zaterdag 1 en zondag 2 september. 

Tijdens deze officiele opening hebben een heleboel uitgeverijen een stand om de nieuwe boeken van het seizoen te presenteren. Daarnaast vertellen schrijvers over hun boeken of andere activiteiten en kun je jouw favoriete boek laten signeren. Er zijn ruim 120 schrijvers aanwezig op Manuscripta, zowel uit binnen- als buitenland, onder andere Renske de Greef, Arjen Lubach en Carlos Ruiz Záfon.

Heel veel uitgeverijen hebben tijdens Manuscripta speciale acties om boeken te promoten, van het inschrijven voor een nieuwsbrief en kans maken op een boek tot het op de foto gaan in een levensgrote cover van een boek. Tijdens deze dagen worden veel flyers uitgedeeld en sommige uitgeverijen geven ook boeken weg. Maar uiteraard kun je ook de nieuwste boeken kopen.

Toegangskaarten bestellen doe je via de website van Manuscripta.

De organisatie van Manuscripta heeft een filmpje gemaakt waarin je een beetje een idee krijgt van dit boekenfestival.

2 reacties on Bezoek Manuscripta 2012

 1. Polkadotflying
  30 augustus 2012 at 17:31 (9 jaar ago)

  Ik wil er al heel lang eens heen maar iedere keer komt er iets tussen…misschien dat het dit jaar eens lukt haha

  Beantwoorden
 2. Marah
  31 augustus 2012 at 08:22 (9 jaar ago)

  Jaaa! Ik ga op zaterdag heen (morgen dus) en ik heb er heel veel zin in!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter