Boeken, gelezen door de wind

Als kind was ik er heilig van overtuigd dat er bijzondere dingen afspeelde in winkels die gesloten waren. Paspoppen kwamen tot leven, kleding zwierde rond over afdelingen en boeken werden gelezen door de wind. Althans, zo deed mijn fantasie mij geloven.

Inmiddels weet ik – helaas – beter. Paspoppen kunnen niet tot leven komen en de wind leest helemaal geen boeken, daarom vind ik dit filmpje ook zo mooi: de maker laat mijn fantasie tot leven komen. Boeken kunnen wel degelijk door de wind gelezen worden, vliegen zelfs over de grond en kunnen dansen als de beste.

Terecht heet dit filmpje dan ook ‘The Joy Of Books

Het filmpje vond ik via Pinterest, je kan mij daar volgen om te zien wat ik nog meer voor leuks vind op Pinterest.

1 reactie on Boeken, gelezen door de wind

  1. Saskia
    24 augustus 2012 at 17:51 (10 jaar ago)

    Erg leuk filmpje.. ben dan ook een echte boekenwurm…

    Beantwoorden

Laat een reactie achter