Ecovriendelijke nagellak van Scotch Naturals

Scotch Naturals

Nagels lakken lijkt in de afgelopen jaren alleen maar populairder te worden. In elke drogist zijn de rekken met nagellak vaak halfleeg of er staat een groepje van meiden voor het rek. Toch is je nagels lakken niet heel gezond, zo verraad alleen al de geur dat het om een zeer chemisch goedje gaat. Scotch Naturals bedacht een oplossing, die ook ideaal is voor kinderen.

Hopscotch, het dochterbedrijf van Scotch Naturals, verkoopt namelijk kindvriendelijke nagellak, gemaakt op waterbasis. En hoewel het kindernagellak heet, kunnen volwassenen het uiteraard ook gebruiken.

Scotch Naturals - Hopscotch

En extra pluspunt: de nagellak heeft nog leuke namen ook! Red Rover is felrood, Ice Cream Soda Pop is lichtroze, Bubble Gum is donkerroze/fuchsia, Three Sailors Went To Sea is turquoise, Heads Up Seven Up is lichtgroen en Say Say Oh is paars. Niet helemaal jouw kleur? Hopscotch is onderdeel van Scotch Naturals die nog meer nagellak verkoopt die niet per se kindvriendelijk is, maar wel ‘groen’.

De nagellak is misschien wel wat prijziger, maar het ruikt niet vervelend en is toch mooi van kleur en blijft net zo lang zitten als andere nagellak. En de nagellak weer verwijderen? Dat doe je met de kindvriendelijke nagellakremover op basis van dennenolie, zonder aceton natuurlijk.

De nagellak is te bestellen bij GreenJump.

2 reacties on Ecovriendelijke nagellak van Scotch Naturals

Laat een reactie achter