Hoe het logo van RIO 2016 tot leven kwam

RIO 2016

Terwijl de Olympische Spelen in Londen net zijn afgelopen, zijn ze in Brazilie druk bezig om daar alles gereed te maken voor RIO 2016. Hoewel het in onze ogen nog jaren duurt, zijn de Brazilianen al jaren bezig. Want behalve locaties, transport, medewerkers en vrijwilligers moeten er ook uiterlijke kenmerken bepaald worden zoals een logo.

Hoe dat logo tot stand kwam zie je in onderstaand filmpje. Het is bijzonder gemonteerd zodat alle ontwerpers vertellen hoe zij het logo zien en wat de gedachtes erachter zijn. Nu je het verhaal achter het logo weet, lijkt het logo alleen maar mooier te worden. Nu nog vier jaar geduld te hebben tot RIO 2016.

Making of Rio 2016 from Tátil Design de Ideias.

Ik vond het filmpje via Theo Vos, die de link plaatste op Twitter.

 

1 reactie on Hoe het logo van RIO 2016 tot leven kwam

Laat een reactie achter