Inspiratie quote: Turn I Wish Into I Will

Turn I Wish Into I Will

Etsy is een soort zelfde website als Marktplaats of Ebay. Een plek waar je allemaal dingen kan kopen van anderen. Maar waar je op Marktplaats of Ebay producten koopt die je eigenlijk overal wel vindt, is dat op Etsy anders. Hier vind je unieke, vaak handgemaakte producten die je inspireren. Zoals deze poster met bijzondere quote: Turn I Wish Into I Will. 

 

Deze poster zou ik goed in het zicht hangen zodat je continu eraan herinnert wordt dat je dingen kan, dat je dingen moet doen. Soms lijken dromen hoge drempels te hebben, maar bedenk je dat als je iets niet probeert je ook niet weet of het onmogelijk is. Dus: Turn I Wish Into I Will en maak je dromen waar! Kan je daarbij wel een geheugensteuntje gebruiken? Bestel de poster op Etsy.

1 reactie on Inspiratie quote: Turn I Wish Into I Will

  1. Nienke
    6 augustus 2012 at 13:31 (9 jaar ago)

    Ik vind Etsy zo’n leuke webshop! Heb vorige week een handgemaakte ketting besteld. One of a kind en voor een vriendelijk prijsje :D
    Die quote is echt een van de beste ooit!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter