Koekjes van Mjammie

20120815-114453.jpg

Via Etsy vond ik de prachtige koekjes van Mjammie koekjes. Nou ben ik zelf niet zo’n fan van koekjes, geef mij maar een bak ijs, maar deze koekjes vind ik zo mooi dat ik ze zelfs alleen zou kopen voor de sier.

In de Etsy shop van Maaike, de maker van de Mjammie koekjes, vind je nog veel meer soorten dan hierboven op de afbeelding. Neem daar vooral een kijkje.

Vooral de ‘Walk the dinosaur’, ‘lego brick cookies ‘, balloon cookie pops’ en ‘ Monster blob cookies’ vind ik heel tof. Hoe de prachtige kunstwerkjes smaken, weet ik helaas niet, maar aangezien Mjammie 100% positieve feedback heeft, zal dat wel goed zitten.

Eet smakelijk!

3 reacties on Koekjes van Mjammie

 1. Sylvia
  21 augustus 2012 at 15:45 (11 jaar ago)

  Awh, wat ontzettend leuk! Leuk voor high tea e.d. :)

  Beantwoorden
 2. Lauradenkt
  21 augustus 2012 at 18:53 (11 jaar ago)

  Wat een mooie koekjes! Nu maar hopen dat ze ook lekker zijn :)

  Beantwoorden
 3. Marlyssa
  22 augustus 2012 at 22:23 (11 jaar ago)

  Ik hou wel van koekjes (ook van ijs!)! En deze zijn echt leuk

  Beantwoorden

Laat een reactie achter