Liefde voor papier

Mede doordat ik gek ben van boeken en tijdschriften heb ik ook een grote liefde voor papier. Ik kan enorm genieten van een nieuw notitieboekje of post-it blaadjes, ook al heb ik daar nog een voorraad van liggen die ik niet voor ik 100 word op maak. De reden dat ik deze stationary – zoals dat zo bijzonder heet – blijf kopen, is omdat ik er blij van word en waarom zou ik mijzelf dat onthouden?

Maar naast blij worden van mooi papier, wordt ik ook erg blij van mooie filmpjes. Laat staan als die over de liefde voor papier gaan, daar word ik dus echt MEGA blij van. Ook niet geheel onbelangrijk: de muziek in het filmpje is heel fijn.

Het filmpje ‘Liefde voor papier’ vond ik op de website van Flow Magazine.

3 reacties on Liefde voor papier

 1. Vivian
  15 augustus 2012 at 12:39 (9 jaar ago)

  Superleuk filmpje inderdaad, kan ik ook helemaal blij van worden!

  Beantwoorden
 2. Nathalie
  15 augustus 2012 at 15:51 (9 jaar ago)

  Jaaaaa, stationary. Nooit genoeg van!

  Beantwoorden
 3. Lnnk
  16 augustus 2012 at 21:22 (9 jaar ago)

  Oh ik heb nog zoveel liggen, maar ik blijf het ook kopen ;) Leuk filmpje ook.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter