Maak zelf een hippe paraplu

DIY Paraplu met print

Voor als je het nog niet gelezen had: morgen gaat Mysteryland van start. En als je de weerberichten een beetje in de gaten hebt gehouden weet je dat een paraplu geen overbodige luxe is. 

Een paraplu mee het terrein opnemen van Mysteryland is misschien wat lastiger, dan het maken van een toffe en hippe paraplu. Want het liefst wil je natuurlijk een die een beetje bij de aankleding van het festival past.

Op de weblog van Handmade Charlotte (één van mijn favorieten) vond ik een hele toffe DIY (Do It Yourself) voor een paraplu! Rachel van Handmade Charlotte heeft een heel mooi, simpel design gevonden via Design for Mankind die perfect past bij een festival als Mysteryland, maar ook voor andere gelegenheden erg tof is.

Het versieren van deze paraplu kost niet veel tijd, enkel om te drogen. Wat je nodig hebt is verf, sponsjes en een patroon. Het leukste is om felle kleuren te gebruiken als contrast met de meestal saaie paraplu’s. En mocht je deze paraplu gebruiken voor Mysteryland, dan zijn de kleuren van dit festival daar natuurlijk erg geschikt voor.

Pararplu: design for Mankind

1 reactie on Maak zelf een hippe paraplu

Laat een reactie achter