Mysteryland – 2012

Mysteryland

”Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery” dat is de ondertitel van het festival Mysteryland. En als je een keer naar dat festival bent geweest, weet je dat deze ondertitel prachtig mooi van toepassing is op dit bijzondere evenement. 

Jaarlijks wordt Mysteryland eind augustus georganiseerd in het Haarlemmermeerse Bos, vlakbij Hoofddorp, Vijfhuizen en Schiphol. Het festival maakt gebruik van het voormalig floriadeterrein en dat biedt een heleboel toffe plekken voor podia, culinaire hotspots en gave versieringen.

Mysteryland is een festival dat je één keer in je leven moet hebben meegemaakt. Niet eens zozeer omdat de muziek helemaal bij jou past, maar juist vanwege die sfeer. De bijzondere aankleding en het toffe publiek dat erop af komt maken het ieder jaar weer het geld dubbel en dwars waard.

Daarom ben ik ook heel blij dat ik ook een kaartje heb voor Mysteryland 2012, helemaal nu het bijna uitverkocht is! Mocht je het festival dus nog willen bezoeken: koop je kaartjes zodra je dit leest.

Lees meer over het festival op de website van Mysteryland.

Mysteryland Q-Dance
Mysteryland Mainstage

1 reactie on Mysteryland – 2012

  1. Lin
    16 augustus 2012 at 09:30 (9 jaar ago)

    Voor mij alweer twee jaar geleden maar zeker een festival wat je een keer ‘gedaan’ moet hebben.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter