Olympische Spelen: DIY

Olympische Spelen DIYDagelijks lees ik tientallen weblogs, van woon- tot beautyblogs, van foto- tot foodblogs. Maar het liefst lees ik DIY weblogs, toffe ideeen die je zelf thuis kan maken! De afgelopen weken was er één onderwerp dat op een heleboel weblogs terug kwam: de Olympische Spelen. 

Voor mijn gevoel beleef ik de Olympische Spelen dit jaar veel bewuster dan voorgaande Spelen. Of dat nou door Ally komt of door al die toffe DIY blogs weet ik niet, maar leuk is het wel! Om jullie net zo te laten meegenieten, besloot ik om een aantal toffe zelfmakers te delen hier.

De ideeen gaan van kettingen tot nail art tot volledige Olympische feestjes! Voor ieder wel iets dus! Laat je me weten als je iets maakt?

De DIY voor de ketting van de afbeelding bovenaan komt van Remarkably Domestic. Je vindt een handige stap-voor-stap uitleg voor het maken van deze simpele, maar toffe ketting.

Olympische Spelen Feestje

STUDIO DIY plaatste toffe foto’s om je te inspireren voor een eigen Olympische Spelen feestje. Mocht je het gaan uitvoeren: wel nog oranje toevoegen voor onze geweldige sporters hé?!

Olympische Spelen Ringen

Alles gepland voor je Olympische Spelen feestje? Vergeet niet deze toffe ringen te maken om snacks in te serveren! Tof ook dat hier aan een gouden medaille is gedacht met de chocola! Deze DIY komt van Hands Occupied.

Olympische medailles

De DIY voor deze ketting met een gouden, zilveren en bronzen medaille komt ook van Hands Occupied. Zij heeft een handige handleiding geplaatst voor het maken van deze ketting. En het idee is niet alleen leuk voor de Olympische Spelen!

Olympische Spelen Printables

Zelf meedoen aan de Olympische Spelen, maar geen talent voor atletiek of hockey? Gelukkig kom je met deze printables een heel eind! Van medailles tot een kwartet en lijst om winst bij te houden! Heel tof gedaan van Babble.com.

Olympische nailart

Gek op nagellak? Dan kan je ook aan de slag tijdens de Olympische Spelen! Want naast deze nailart met de Olympische ringen zijn er nog 3 ideeën te vinden op Sheknows.com.

Olympische kaarten

Zoek je nog visitekaartjes voor tijdens de Olympische Spelen? Of kaartjes om de uitnodigen mee te versturen voor je Olympische Spelen feestje? Je vind deze kaartjes op Crashnotes.

Heel veel plezier met DIY’en! En laat je met weten als jouw DIY een succes was? : )

1 reactie on Olympische Spelen: DIY

Laat een reactie achter