Seventies behang van Noordwand

Seventies behang met appels

Eigenlijk heb ik niet zoveel met de seventies, misschien mede omdat ik ‘enkele jaren’ later geboren werd. Maar toch vind ik de kleuren van die tijd wel heel tof, dat vervaagde oranje, okergeel en flauwe groen. Stiekem vind ik dat wel leuk. Seventies behang in die kleuren vind ik dus wel heel tof. 

Noorwand Walldecoration heeft nu een collectie die een ode is aan de jaren zeventig. Met inderdaad het vervaagde oranje, okergeel en dat flauwe groen. En uiteraard prints uit de jaren zeventig. In een tijd waarin neon erg populair is, is dit een mooie tegenhanger. En vind je de vervaagde kleuren van deze tijd niet zo mooi? Er zijn ook varianten met zwart en grijs.

Ik zou nooit mijn volledige huis bekleden met dit behang, maar een muur zou ik wel heel tof vinden. Als echte eyecatcher in de studeerkamer, woonkamer of keuken. Hoewel een eigen huis of appartement nog wel even duurt, heb ik de inrichting in mijn hoofd al vastgesteld samen met de meubels uit de Ikea catalogus.

De volledige collectie kun je vinden op de website van Noordwand Walldecoration.

Seventies behang

2 reacties on Seventies behang van Noordwand

  1. Karin - The F Girl
    31 augustus 2012 at 12:42 (10 jaar ago)

    Leuk, vooral die appeltjes. Daar word ik helemaal vrolijk van! Ik ben wél in die tijd geboren en moet zeggen dat al die oranje/gele/bruin/groene tinten me een heerlijk nostalgisch gevoel geven. Fijn!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter