Shoplog: stationary, boeken en nagellak

Shoplog

De afgelopen weken heb ik een aantal toffe items gekocht waar ik zelf erg blij van werd. Daarom leek het mij leuk om mijn aankopen te delen in deze shoplog waar ik per ”shopsessie” laat zien wat ik gekocht heb. In deze shoplog draait het vooral om stationary en nagellak. 

Shoplog Nijmegen

Van 15 t/m 22 juli was ik in Nijmegen. Mijn voornaamste reden daarvoor was dat mijn vriend de Nijmeegse Vierdaagse liep. Daardoor had ik niet heel veel tijd om te gaan shoppen, maar ik heb toch een aantal toffe dingen gekocht. Zo kocht ik bij de H&M twee nieuwe potjes nagellak met glitters. Een met gouden glitters en een met gekleurde glitters, de glitters zijn vrij groot en daardoor erg feestelijk. Helaas is het eraf halen van deze nagellak een ramp, maar dat ik neem ik maar op de koop toe.

De zaterdag na de Vierdaagse ging ik samen met mijn vriend de stad in en in plaats van de standaard winkelstraat die we normaal aflopen, gingen we nu een zijstraat daarvan in op aanraden van een volger op Twitter (sorry, ik weet niet meer wie het zei!). Daar vonden we twee hele toffe winkels die masking tape verkocht! En zoals jullie misschien wel weten ben ik daar redelijk verslaafd aan, dus die nieuwe rollen waren erg welkom.

Masking Tape

Bij het maken van de foto’s was me nog niet opgevallen dat twee rollen nog ingepakt zijn, dus bij deze nog een foto van de rollen zonder inpakpapier eromheen.

Overigens volgt er nog een blog met hotspots in Nijmegen, waaronder de winkels waar ik de masking tape kocht.

Shoplog V&D

Maar naast het winkelen in Nijmegen, ging ik ook winkelen in Amstelveen. Op bovenstaande foto zie je de items die ik kocht bij de V&D en de shop-in-shop Sephora. Hier kocht ik in de uitverkoop een heel tof schrift van een stationary-lijn van Flow Magazine en ik vond gekleurde tape van V&D’s eigen merk. Die tape was €1,99 voor 3 rollen, er was weliswaar 1 rol beschadigd, maar er waren geen andere meer. Van een medewerker begreep ik dat deze rollen tape uit de collectie van vorig jaar waren en er ook geen nieuwe meer komen. Mocht je deze dus willen hebben: snel naar de V&D!

Maar naast een kijkje nemen bij de V&D, ging ik ook even naar de Sephora. Hier vond ik twee potjes nagellak van Sephora’s eigen merk. Het zijn flakies nagellak, waarbij je het effect vaak het beste ziet op zwarte nagellak. Als je wil zien hoe het eruit ziet, laat het me even weten dan maak ik foto’s!

Shoplog Bijenkorf

Mijn favoriete winkel in Amstelveen is de Bijenkorf. Deze Bijenkorf heeft namelijk een hele gave afdeling met boeken en kantoorwaren waar ik graag rondwandel. Nu lagen er grote bakken met afgeprijsde boeken waar ik de Engelse edities van 100% Amsterdam en 100% Brussel zag liggen. En aangezien ik een grote fan ben van de uitgaves van uitgeverij Mo Media wilde ik deze heel graag hebben. Volgende week ben ik één dag in Brussel en dan neem ik sowieso de 100% reisgids mee.

Maar naast de 100% reisgidsen vond ik ook een prachtig kookboek met als ondertitel ‘Gerechten om blij van te worden’. Die ondertitel vind ik perfect passen bij hoe ik mijn leven de laatste tijd probeer in te richten en de foto’s van de recepten zagen er prachtig en heerlijk uit, maar er staan ook mooie quotes in dit boek. Goede aankoop dus!

Daarnaast vond ik een doosje met masking tape van MT, de échte zeg maar, met 70% korting. Toevallig zaten er tapes in dit doosje die ik al langer wilde hebben, dus ik was helemaal blij!

Shoplog Sunday Market

Daarnaast bezocht ik afgelopen zondag even de Sunday Market in Amsterdam. Het is vanaf mijn woonplaats prima te doen met de auto, we deden er 20 minuten over en in totaal zijn we drie kwartier op de Sunday Market geweest. Klinkt misschien niet erg lang, maar we hebben alle kramen even kort bekeken en ik kocht de Coeur Blonde Newspaper en wéér twee rollen masking tape. Vooral de tape met de vogelkooien en de blauwe vogels vind ik zo mooi, hij doet me een beetje aan twitter denken.

Dit waren mijn aankopen van de afgelopen tijd, ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en te lezen! En als jullie vaker een shoplog willen zien hoor ik het graag! : )

5 reacties on Shoplog: stationary, boeken en nagellak

 1. Nathalie
  10 augustus 2012 at 19:51 (11 jaar ago)

  Lekker geshopt hoor! Die rolletjes van de V&D gebruik ik al een tijdje voor gift wrapping :-) Leuk dat je naar de Sunday Market bent geweest!

  Beantwoorden
 2. Laura
  11 augustus 2012 at 10:21 (11 jaar ago)

  Wat een leuke dingen heb je gekocht! Vooral die masking tape met de Eiffeltoren en die strikjes is heel schattig. Ben trouwens erg benieuwd naar het boek ‘Food for the soul’, wijdt je daar nog een blogje aan? :)

  Beantwoorden
 3. Anouk
  4 november 2012 at 17:26 (11 jaar ago)

  De masking tape is erg gaaf! Wilde vandaag ook naar Sunday Market, maar kon nergens een parkeerplek vinden, dus na een uur zoeken maar weer terug naar huis gereden helaas…

  Beantwoorden
 4. Lisa
  30 september 2013 at 11:18 (10 jaar ago)

  Leuke blog en leuke spullen! Ik ga je zeker volgen!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter