Super budget noodles recept

Noodles

Soms zit het financieel technisch even niet mee of is het zondag en is de supermarkt gesloten. Gelukkig zijn er een heleboel budgetvriendelijke manieren om toch lekker te kunnen eten. Dit recept voor noodles vult absoluut en was echt niet duur. En, niet geheel onbelangrijk: erg lekker!

Na een zoektocht in de keuken vond ik twee pakjes noodles die je kunt klaarmaken met warm water, een groene paprika, een halve komkommer, twee plakjes schouderham en crème fraiche. Daar kon ik wel een maaltijd van maken en dus ging ik aan de slag.

Allereerst startte ik met water koken in een steelpan. Ik sneed de groene paprika en schouderham in kleine stukjes en bakte deze in wat olijfolie in een grote pan. Zodra het water aan het koken was voegde ik de ‘kale’ noodles toe. De extra zakjes diep je erbij krijgt hield ik even apart. Zodra de noodles zacht waren, goot ik deze af met een vergiet. Uiteindelijk deed ik de noodles bij de paprika en ham en voegde de kruiden en wat extra zout en peper toe. Ik liet alles nog even bakken in de pan, schepte alles goed door elkaar en deed het geheel vanuit de pan in een schaal. De crème fraiche erbij en klaar was het avondeten!

Ik serveerde de noodles met wat schijfjes komkommer, niet alleen voor de sier, maar ook zeker voor de frisse smaak.

Laat een reactie achter