Ultiem woongevoel: Ikea catalogus in de bus!

Ikea CatalogusHet is de dag of week waar sommigen misschien wel voor thuis blijven, het moment waarop vrouwen massaal het eten laten aanbranden omdat ze nog met een kopje thee zitten te bladeren en hun wensenlijstjes opstellen waarvan de helft waarschijnlijk nooit in het huis terecht zal komen. Juist, deze week wordt de Ikea catalogus verspreid. 

Ikea verspreidt deze week ruim 5,3 miljoen kopieën van hun catalogus door Nederland, uiteraard is dat elk jaar al een hoogtepunt. Dit jaar heeft de gids echter een leuk extraatje dat je ook steeds vaker ziet bij tijdschriften zoals de Linda. en vtwonen: je kunt pagina’s van de Ikea catalogus scannen voor meer informatie of bijzondere beelden.

Daarnaast heeft Ikea nog iets leuks bedacht voor de lancering van deze catalogus: op donderdag 30 augustus en 4 september kan je de grootste Ikea catalogus ooit bekijken en er zelfs doorheen lopen! Op 30 augustus vind je de levensgrote catalogus in Groningen en op 4 september in Amersfoort. Van plan om erheen te gaan? Lees meer op de website van Ikea.

Maar met mijn liefde voor filmpjes was er één ding dat ik echt heel tof vond. Ikea heeft namelijk een heel gaaf filmpje gemaakt waarin je de eerste catalogus ziet tot aan de nieuwste editie die deze week op de deurmat valt. In het filmpje zie je ook de gids tot leven komen doordat deze gescand wordt met een smartphone.

Geen Ikea catalogus op de mat? Dat is een goed excuus om even langs de Ikea te gaan! Of kijk op de website waar je de Ikea catalogus online kan inzien.

2 reacties on Ultiem woongevoel: Ikea catalogus in de bus!

 1. Danielle
  30 augustus 2012 at 00:37 (9 jaar ago)

  Hoppaaaaaaaa, smijten met dat geld! ;)

  Beantwoorden
 2. Liz
  2 september 2012 at 14:43 (9 jaar ago)

  ik wil hem ook! :(

  Beantwoorden

Laat een reactie achter