100 bijzondere blogs + verrassing

Winactie voor 100 blogs

In de blog over de webshop Paperstories schreef ik al dat er iets te vieren is en vandaag is het zover: dit is de 100ste blog op LIVWOW.nl! Eigenlijk wilde ik al melden dat LIVWOW.nl nu ook 100 dagen bestaat, maar dat is nog niet zo, de eerste blog verscheen namelijk op 1 juni en sinds 16 juni is LIVWOW.nl live. Over 16 dagen bestaat LIVWOW.nl dus 100 dagen. Maar 100 blogs vind ik ook een prestatie: dus bij deze een verrassing!

Op 1 juni verscheen de eerste blog online over Twiet Magazine, maar omdat de bezoekers LIVWOW.nl pas sinds 16 juni konden bezoeken was de eerste zichtbare blog een over het Flow Lekkerwegblok. In totaal verschenen er dus 100 blogs en omdat jullie waarschijnlijk nog niet alles gelezen hebben, hierbij een overzicht met bijzondere blogs.

Populaire blogs

Op het moment dat ik de blog schreef over de masking tape van de Hema had ik nooit verwacht dat deze zo ontzettend populair zou zijn. Na de homepage is deze blog namelijk het meest bekeken op LIVWOW.nl. En als ik het lijstje bekijk van zoektermen waarmee bezoekers op LIVWOW.nl zijn terecht gekomen bestaat de top 6 alleen maar uit varianten op ‘masking tape hema’. Maar jullie zijn ook grote fans van de Hema, want na de blog over masking tape volgt de blog over de iPhone hoesjes van de Hema. Ook deze is enorm goed bekeken én goed gevonden door Google.

Andere populaire blogs waren die over Mevrouw Tamara (mede dankzij de link die Mevrouw Tamara deelde op haar facebook fanpage! Dank!), de blog over de frambozenkwartaart (die is ook gewoon heel erg lekker) en het lijstje met inspirerende pinners (dank voor het delen @101woonideeen!).

Onopvallende blogs

Maar er zijn ook blogs die jullie niet leuk vinden. De blog over het filmpje van Diane von Furstenberg over reizen hebben heel weinig mensen bekeken (jammer, want het filmpje is echt heel mooi!). Museums bezoeken via het Google Art Project interesseerde jullie ook niet zoveel. Filmpjes doen het in het algemeen niet zo goed, want ook het filmpje over het Lost and Found project en het filmpje over boeken die tot leven komen werden niet goed bekeken.

Mijn favoriete blogs

Naast alle bovenstaande blogs heb ik ook zelf een aantal favoriete blogs: ‘Dawanda’, ‘Yoga filmpje’, ‘Shoplog‘, ‘OPTIONS!‘, ‘Ga op vakantie zonder vakantie‘ en ‘Een nieuw project op weg naar ‘Law of Attraction‘.

VERRASSING

Na elke blog werd ik blij van zoveel mooie onderwerpen die ik verzameld heb op mijn blog en toen ik de 100 naderde wilde ik daar graag een feestje van maken. Gelukkig wilde Nina van Paperstories.nl daar graag aan mee werken en zodoende bedachten we dat we graag een bezoeker blij maken met een product uit de webshop van Paperstories.nl!

En dan nu het officiële gedeelte:

– Als je mee wilt doen hoef je alleen maar een reactie achter te laten hier waarin je vertelt dat je graag mee doet. Als je wint mag je één item uit de webshop Paperstories.nl zoeken van maximaal €7,50. Je kunt dus kiezen voor één masking tape sticker set of bijvoorbeeld één weekplanner of één mini notebook. Je bent vrij in je keuze, maar het is helaas niet mogelijk om bij te betalen.

Overige opties:

– Volg @LIVWOW en @Marikee op twitter.
Like de Facebook pagina van weblog LIVWOW.
– Volg @NinaPaperstory op Twitter.
Like de Facebook pagina van Paperstories.nl

Je hebt ruim twee weken de tijd om te reageren voor de winnaar bekend wordt op 24 september. Op 24 september bestaat LIVWOW.nl namelijk écht 100 dagen!

Overigens is er voor één trouwe bezoeker ook een verrassing op 24 september…

19 reacties on 100 bijzondere blogs + verrassing

 1. Liliane
  8 september 2012 at 22:01 (8 jaar ago)

  Van harte met je 100e blog! Dat is altijd een mooie mijlpaal :D
  En alvast gefeliciteerd met de 100 dagen!
  Ik wil graag meedoen met je winactie (leuk!) en een aantal extra dingen doe ik ook al maar op een telefoon is alles even moeilijk na te gaan ;) doe ik dus even als ik weer op een computer werk.

  Beantwoorden
  • Liliane
   18 september 2012 at 15:42 (8 jaar ago)

   Jaaa, daar ben ik weer!

   Ik wilde nog even zeggen dat ik het leuk vind dat je zo’n overzichtje van je posts hebt geplaatst. Grappig om te zien en om gemiste posts te lezen :)

   Anyways, ik volg je op Twitter via @Marikee en Paperstories op Facebook (Liliane) want wat een leuke webshop!

   Beantwoorden
 2. Liz
  8 september 2012 at 22:10 (8 jaar ago)

  Wow, mooie mijlpaal!

  Ik wil graag meedoen. Ik wil graag de MASKING TAPE STIP van 2.95 in het paars.

  Ik volg via Twitter en facebook :)

  Beantwoorden
 3. Frank
  8 september 2012 at 22:15 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd!! Op naar de volgende honderd Blogs!

  Beantwoorden
 4. Saskia
  9 september 2012 at 10:35 (8 jaar ago)

  Wauw, gefeliciteerd met je 100ste blog! Super leuk.
  Ik doe graag mee met de winactie.

  Beantwoorden
 5. Jana
  9 september 2012 at 13:51 (8 jaar ago)

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee =)
  Wat tof dat je 100e blog ook redelijk samenvalt met 100 dagen bestaan van je blog. Bijna een blogje per dag? Dat doe ik je niet na. Leuk!

  Beantwoorden
 6. Elana
  9 september 2012 at 13:55 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd, wat een geweldige blog heb je!
  Liefs,
  xx

  Beantwoorden
 7. Elana
  9 september 2012 at 13:56 (8 jaar ago)

  Oeps, daar ging iets fout. Was nog niet klaar met het intypen van mn site. Nouja, nogmaals gefeliciteerd :)

  Beantwoorden
 8. t
  9 september 2012 at 14:00 (8 jaar ago)

  op de volgende 100!

  Beantwoorden
 9. ktrn
  9 september 2012 at 15:05 (8 jaar ago)

  Leuke blog heb je hier! En meteen ook proficiat! :-)

  Beantwoorden
 10. Maartje Hendrikx
  9 september 2012 at 15:46 (8 jaar ago)

  Wat een ontzettend leuke site heb je èn ook nog eens zo’n mooie mijlpaal! Reden voor een feestje =)
  Ik doe graag mee aan de leuke winactie! Heb de stappen allemaal doorlopen..

  Beantwoorden
 11. Karin
  10 september 2012 at 09:53 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd! Natuurlijk doe ik mee :)

  Beantwoorden
 12. Noofs
  10 september 2012 at 13:18 (8 jaar ago)

  Wat een leuk idee om zo een give away te organiseren :-). Ik doe dus graag mee en wil je van harte feliciteren met je 100e. Hiep hiep hoeraaaaa !!

  Beantwoorden
 13. Naomi
  10 september 2012 at 15:10 (8 jaar ago)

  Van harte gefeliciteerd met je 100e bericht! Op naar de volgende 100 :)
  En ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 14. Claudia
  11 september 2012 at 09:03 (8 jaar ago)

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Stoer! Ik vind het leuk om mee te doen.

  Beantwoorden
 15. Willemijn
  14 september 2012 at 14:12 (8 jaar ago)

  Wat leuk! :D Als trouwe lurker doe ik mee met deze winactie :D

  Beantwoorden
 16. Anouk
  18 september 2012 at 10:04 (8 jaar ago)

  Congrats met je 100e blog! :) Gaat snel alweer…
  En ik doe graag mee (masking tape <3!)

  Beantwoorden
 17. joke
  18 september 2012 at 13:37 (8 jaar ago)

  Fantastisch 100 blog posts. Van harte gefeliciteerd, ik doe mee!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter