Bezoek de Woonbeurs 2012

Woonbeurs

Van 25 tot en met 30 september staat de Amsterdam RAI in het teken van de Woonbeurs. Tijdens deze beurs vind je hier alles over wonen, tuinieren en gadgets. Leuk om een dag te bezoeken. 

Tijdens de Woonbeurs hebben verschillende woonmagazines een huis, dorp of stand. Zo deelt 101 woonideeën een huis met Tuin&Co en heeft vtwonen een eigen dorp. Maar naast tijdschriften hebben ook veel (web)winkels een stand. Ikea is aanwezig, maar ook Flexa (van de verf) en Deens.nl hebben een plekje op de beurs.

vtwonen Woonbeurs

Kijken, Kopen, Winnen

Als je inspiratie op wilt doen voor een woning of kamer ben je bij de Woonbeurs op de juiste plek. Je kunt je hier laten informeren over producten, voorbeelden zien van interieurs of zelfs overgaan tot aankoop. Daarnaast worden er bij sommige stands ook winactie georganiseerd, zoals de stoelendans bij Vitra.

Blogger @ Woonbeurs

Bloggers @ Woonbeurs

Wat dit jaar extra speciaal is aan de Woonbeurs zijn de Blogger Homes in Design City. Elke dag is er een ander groepje bloggers aanwezig die in kleine huiskamers live bloggen. Erg leuk gedaan, want zo kun je op een laagdrempelige manier in contact komen met je favoriete bloggers. Een overzicht van de aanwezige bloggers vind je onder andere op de website van 101 woonideeën.

Woonbeurs 101woonideeen en Tuin&Co

Huis en tuin

Mijn favoriete inspiratiebron op de Woonbeurs is het huis van 101 woonideeen en de tuin van Tuin&Co. Waarschijnlijk omdat ik voor tuinieren.nl werk en wat voorkennis had over de inspirerende plannen voor dit huis en deze tuin, maar vooral omdat de uitwerking zo mooi is. Zeker de moeite waard om te bezoeken, al is het alleen maar om even te snoepen van de aardbeienmuur. Lees ook op de website van tuinieren.nl over de tuin van Tuin&Co.

Woonbeurs Tuin&Co

Zelf bezoeken?

Wil je de Woonbeurs ook bezoeken? Dat kan nog tot en met 30 september. Kaarten zijn te koop via de website van de Woonbeurs.

Op de website van vtwonen verscheen ook een mooie sfeerimpressie.

4 reacties on Bezoek de Woonbeurs 2012

 1. Saskia
  26 september 2012 at 09:35 (11 jaar ago)

  Oh ziet er leuk uit zeg! Lijkt me leuk een keertje heen te gaan :)

  Beantwoorden
 2. Karin
  26 september 2012 at 09:56 (11 jaar ago)

  Leuk! Ik ben er gisteren geweest en had veel geluk met de stoelendans! Mooie foto’s heb je gemaakt!

  Beantwoorden
 3. Liliane
  27 september 2012 at 00:35 (11 jaar ago)

  Ik was hier heel graag heen gegaan maar helaas geen tijd.
  Volgend jaar ben ik zeker van plan om te gaan.
  Krijg al inspiratie van alleen maar naar de foto’s kijken :D

  Beantwoorden
 4. Angelina
  27 september 2012 at 11:20 (11 jaar ago)

  Ik ben gisteren heen geweest. Mooie en inspirerende huizen én mensen. Het was echt super!

  Beantwoorden

Laat een reactie achter