De zonnegroet aan zee

Als ik aan yoga denk, denk ik aan de Zonnegroet. Deze oefening was de eerste die ik volledig zelfstandig wist uit te voeren en het is de oefening die ik buiten mijn lessen het meest beoefen. Het is fijn om de dag te beginnen met yoga of om op een koude dag met deze oefening op te warmen.

De serie van bewegingen waar de Zonnegroet uit bestaat vind ik mooi, inspirerend. Helemaal als deze mooi worden uitgevoerd zoals in onderstaand filmpje. Maar ook de bewegingen van de Zonnegroet die je herkent in het inspirerende filmpje over yoga waar ik eerder over blogde.

Surya Namaskar (Sunday Morning) from Stuart Hooper.

”Sofia Arias salutes the sun on the Azuero Coast.”

4 reacties on De zonnegroet aan zee

  • Marike
   18 september 2012 at 21:41 (9 jaar ago)

   Wat jammer dat het filmpje het niet doet… Bij mij werkt die wel, misschien moet je flash updaten? Anders weet ik het helaas ook niet..

   Misschien de link naar Vimeo volgen? (Als je klikt op de naam van het filmpje in de tekst onder het filmpje zelf.

   Beantwoorden
 1. Nathalie -worldly treasury-
  18 september 2012 at 21:23 (9 jaar ago)

  Filmpje werkt helaas niet. Ik heb een paar jaar pilates gedaan en toevallig heb ik dat vandaag weer opgepakt. Wil weer meer met mijn lijf bezig zijn. Ben ook van plan om op Bali een yogales te nemen. Heerlijk!

  Beantwoorden
  • Marike
   18 september 2012 at 21:42 (9 jaar ago)

   Wat jammer dat het filmpje het niet doet.. Misschien flash en java updaten? En anders misschien de link naar het filmpje volgen via de tekst onder het filmpje.

   Wat tof dat je pilates weer hebt opgepakt! En een yogales op Bali lijkt me heerlijk! :)

   Beantwoorden

Laat een reactie achter