DIY: neon in de tuin

Neon plantenbak

Neon is hip! Van t-shirts tot iPhone hoesjes en van nagellak tot meubels. Vooral in huis zie je het veel voorbij komen, maar ook buitenshuis kun je neon toepassen. Plantenbakken met neon zijn ideaal voor het toepassen van de trend in de tuin. 

 

Als je een beetje actief bent op Pinterest heb je de ‘neon planters’ vast al eens voorbij zien komen. Een DIY voor deze neon plantenbakken kon je onder andere zien bij theproperpinwheel.com en bij savedbylovecreations.com.

Gelijk effect

Het leuke aan deze ideeen is dat je met weinig moeite gelijk effect creeert. Je moet weliswaar even wachten tot de verf droog is, maar daarna kun je vrij lang genieten van zo’n mooie felle kleur in je tuin. Juist nu de herfst in aantocht is, is dat erg welkom.

Zelf maken

Wat je nodig hebt voor het kleuren van een plantenbak is een spuitbus met een felle kleur verf, stevige tape en natuurlijk een plantenbak of pot.

Eerst bedek je met tape de plekken die je niet wilt kleuren, vervolgens kun je de pot verven met de spray en na het drogen is jouw eigen neon plantenbak klaar.

Neon plantenbak

Het idee voor deze roze plantenbakken (theproperpinwheel.com), maar was ook te zien op tuinieren.nl

2 reacties on DIY: neon in de tuin

  1. Wendy
    13 september 2012 at 10:50 (10 jaar ago)

    Ik heb pasgeleden ook ergens in een blad zien staan volgens mij. Leuk idee, jammer alleen dat mijn tuin nog steeds chaos is en ik het nu dus zonde vindt om al te gaan investeren in allerlei planten en potten. Maar ik onthoud het wel. ;)

    Beantwoorden

Laat een reactie achter