Earth Lovers douchegel van The Body Shop

Earth Lovers Douchegel

The Body Shop vind ik een van de fijnste winkels voor doucheproducten. De ingredienten zijn goed, de producten voelen fijn aan op je huid, de geuren zijn altijd bijzonder en de verpakkingen simpel maar effectief. Zo ook bij de Earth Lovers douchegel. 

In 2011 lanceerde The Body Shop Earth Lovers douchegels gemaakt van alleen maar natuurlijke ingredienten met bijzondere geurcombinaties. De douchegels hebben het eco-conscious label, wat betekent dat deze 100% biologisch afbreekbaar zijn. Daarnaast is de fles gemaakt van gerecycled plastic.

De lijn bestaat uit 6 verschillende soorten:

– Pear & Lemongrass
– Apricot & Basil
– Cucumber & Mint
– Lemon & Thyme
– Watermelon & Eucalyptus
– Fig & Rosemary (niet op de foto)
– Fragrance Free (niet op de foto)

Mijn favorieten zijn de Watermelon & Eucalyptus en de Apricot & Basil. Deze ruiken beiden zo lekker en de geur blijft subtiel hangen. De Fragrance Free heb ik niet getest, dus ik weet niet hoe deze zou bevallen.

De Earth Lovers douchegels van The Body Shop kosten €6,00 en zijn te koop in de winkels van The Body Shop of online in de webshop.

4 reacties on Earth Lovers douchegel van The Body Shop

 1. Liliane
  24 september 2012 at 17:15 (10 jaar ago)

  Ze klinken allemaal als bijzondere geuren!
  Ben wel benieuwd hoe het in het echt ruikt :)

  Beantwoorden
 2. Saskia
  25 september 2012 at 08:00 (10 jaar ago)

  Oh dat klinkt allemaal wel erg lekker…

  Beantwoorden
 3. Iris
  27 september 2012 at 01:34 (10 jaar ago)

  Hé wat goed dat ik dit tegen kom! Ik ben zelf bezig om al mijn verzorgingsproducten op te maken en er een nieuw (dierproefvrij & zo natuurlijk mogelijk) product voor in de plaats te kopen. Een nieuwe douchegel heb ik binnenkort ook nodig, deze van de the bodyshop lijkt me wel wat! De geuren klinken ook zo lekker :)

  Beantwoorden
 4. Elke
  27 september 2012 at 10:13 (10 jaar ago)

  Die geuren klinken echt heel erg lekker vooral Watermelon & Eucalyptus. :)

  Beantwoorden

Laat een reactie achter