Fijne webshop: Paperstories.nl

Printscreen van Paperstories.nl

Als je LIVWOW.nl al een tijdje volgt weet je dat ik gek ben op masking tape, notitieboekjes en andere soorten stationary. Maar naast mooie notitieboekjes en masking tape ben ik ook gek op mooi vormgegeven webshops. Daarom was ik extra blij toen ik de webshop Paperstories.nl ontdekte.

De webshop Paperstories.nl verkoopt namelijk hele mooie producten, maar de webshop is qua uiterlijk ook heel erg mooi. Niet geheel toevallig, want Nina Voordes werkt ook als grafisch vormgever en ziet dus het belang van een mooie webshop, zowel innerlijk als uiterlijk.

Paperstories verkoopt dus stationary zoals gekleurde enveloppen, stickers, masking tape, stempels en mooie notitieblokken. En verschillende merken zoals Sukie, Yellow Owl Workshop, MT (van de Masking Tape) en Miss Honeybird. Een lijstje met alle merken staat op de website.

Mijn favorieten

Hoewel ik eigenlijk alles leuk vind in de webshop heb ik toch twee favorieten uitgekozen. Als je op de afbeelding klikt kom je bij de webshop terecht.

Deze masking tape met confetti opdruk is erg feestelijk. Deze masking tape heb ik zelf in twee soorten kleurencombi’s en is erg leuk om cadeautjes mee in te pakken of bladzijdes op saaie pagina’s op te leuken.

Masking tape van Paperstories

Dingen die je niet moet vergeten schrijf je natuurlijk in het notitieblok ‘Ne pas oublier’. (Oublier is Frans voor vergeten). En omdat het notitieblok een Franse tekst op de voorkant heeft, valt het in het openbaar niet op dat je dingen opschrijft die je niet moet vergeten.

Niet vergeten notitieboek bij Paperstories

Volg Paperstories ook op Twitter en Facebook. Nina Voordes houdt ook een hele leuke weblog bij over haar webshop en haar leven.

Vind jij de producten van Paperstories.nl ook zo mooi? Kom dan morgen terug naar LIVWOW.nl, want we hebben iets te vieren!

3 reacties on Fijne webshop: Paperstories.nl

  1. Wendy
    8 september 2012 at 09:45 (11 jaar ago)

    Ik vind die tapes ook ontzettend leuk, maar ik zou eigenlijk niet weten wat ik er in het dagelijkse leven mee kan. Hahaha. Ja, cadeau’s inpakken, maar daar blijven mijn ideeën een beetje bij.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter