Happy Rainy Days in Nederland

Enjoy Rainy Days in Nederland

Het wordt steeds vroeger donker, de blaadjes vallen van de bomen en regendruppels zijn vaste onderdelen van de dagen. Maar dat betekent gelukkig niet dat we maar binnen moeten blijven! Ga op zoek naar fijne uitjes en maak er HAPPY RAINY DAYS van met de Enjoy Rainy Days in Nederland gids. 

Over de Enjoy-serie van uitgeverij Mo’Media kon je al eerder lezen op LIV’WOW, toen schreef ik namelijk over het boekje Ladies Nights & Weekends. Nu staat Enjoy Rainy Days in Nederland in het zonnetje!

Deze gids staat bomvol fijne tips voor regenachtige dagen. Van woonwinkels waar je lekker uren kunt rondhangen tot bijzondere bioscopen en musea tot fijne tips voor eten en drinken (zoals de Jopenkerk in Haarlem). En mocht je dat allemaal niets vinden: de gids bevat zelfs tips voor leuke dingen die je zelf kunt maken, gewoon lekker thuis. Scheelt weer zoeken naar een regenpak…

Deze Enjoy Rainy Days in Nederland maakt onderdeel uit van een serie met allemaal fijne gidsen met bijzondere tips. Allemaal de moeite waard, want er zit voor iedereen wel iets tussen.

Ook voor deze uitgave is er weer een leuk filmpje gemaakt om een beetje een indruk te krijgen van het boekje en alle tips.

Bestel ‘Enjoy Rainy Days in Nederland’ bij BOL.com

Enjoy Rainy Days in Nederland – Tamara Luberti en Richt Kooistra, Uitgeverij Mo’Media.

ISBN: 9789057674891. Prijs: €10,95 of €14,95 voor een cadeaubox.

Laat een reactie achter