IJsland, mooi én grappig

Het zal misschien niet bij iedereen bovenaan hun reisenwensenlijstje staan, maar ik wil dolgraag een keer naar IJsland. En dan misschien niet eens in de zomer, maar in de winter als de zon amper onder gaat en je de prachtige noorderzon kunt zien. IJsland is wat betreft natuur een prachtig land, dat is zeker.

Maar dat IJsland ook heel grappig kan zijn, had ik nooit bij stil gestaan. Tot ik dit filmpje zag. Wat je precies gaat zien ga ik niet verklappen, maar ik vond het erg verrassend en heel grappig gemaakt!

Inspired by Iceland Video from Inspired By Iceland.

Gevonden via het twitteraccount van de 100% reisgidsen van uitgeverij Mo’Media. Als je meer van dit soort filmpjes wilt zien moet je @100procentgids absoluut volgen.

Mocht je trouwens meer mooie beelden van IJsland en haar natuur willen zien? WIDM 2011 speelde zich hier deels af en ze lieten daarbij prachtige shots van het land zien. Ook als je geen fan bent van WIDM de moeite waard. Je kunt de afleveringen terug zien via Uitzending Gemist.

4 reacties on IJsland, mooi én grappig

 1. Bianca
  22 september 2012 at 16:10 (11 jaar ago)

  Ziet er mooi uit!
  Vooral die geisters zijn bijzonder!

  Beantwoorden
 2. Liliane
  24 september 2012 at 17:21 (11 jaar ago)

  Je bent niet de enige hoor, bij mij staat IJsland ook al een tijdje op mijn bucketlist ;)
  Prachtig! Toen ik WIDM keek was ik ook weer helemaal overnieuw verliefd op dit land :)
  Leuk filmpje ook :D

  Beantwoorden

Laat een reactie achter