Illustratie: warme chocolademelk

Zeg eens eerlijk:  heb jij de afgelopen dagen al verlangd naar pepernoten, warme chocolademelk en slagroom? Marisa Seguin maakte een prachtige serie van illustraties met warme dranken, waaronder een salted caramel hot chocolate. De illustraties hebben zoveel sfeer dat je waarschijnlijk zelfs midden in de zomer daardoor nog zin in krijgt in warme chocolademelk.

En nu dus snel dat pannetje op het vuur en genieten van die warme chocolademelk (én pepernoten)!

Warme chocolademelk

Marisa Seguin maakte ook een illustratie voor Chaider en Warm Mulled Apple Cider.

2 reacties on Illustratie: warme chocolademelk

 1. Anouk
  18 september 2012 at 10:06 (9 jaar ago)

  Ben niet zo gek op hot chocolate, maar deze infographic ziet er zo leuk uit! :) Verlang wel al een aantal dagen naar (chocolade)pepernoten… Maar ’t is officieel nog zomer, dus uit principe begin ik er nog niet aan (waarschijnlijk 21 september pas XD)

  Beantwoorden
 2. Liliane
  18 september 2012 at 15:29 (9 jaar ago)

  Wat een fijne illustratie! Ik houd er altijd van als een recept op deze manier weergegeven wordt :)

  Beantwoorden

Laat een reactie achter