Filmpje: Lost and Found Project

Als studente Communicatie leer ik veel over verschillende soorten reclame en hoe je een product kunt promoten. De afgelopen vier jaar heb ik veel voorbeelden voorbij zien komen en daaruit kon ik een conclusie trekken: ludieke acties hebben op mij het meeste effect. Zo’n ludieke actie is het Lost and Found project.

Toen ik dit filmpje ontdekte was ik gelijk een groot fan van deze Amerikaanse schrijfster Amy Krouse. In plaats van posters, flyers, tweets (hadden ze die toen al?) of andere manieren van reclame besloot zij boeken te verstoppen door de stad. Ze noemde dit project het ‘Lost and Found project’.

Dit filmpje vond ik op de website van Flow Magazine.

1 reactie on Filmpje: Lost and Found Project

  1. Wendy
    5 september 2012 at 23:56 (11 jaar ago)

    Heb ik een nieuwe layout online gezet. Kom ik nu jouw blog en valt het me nu pas op dat het dezelfde is. Hahaha. ;)

    Beantwoorden

Laat een reactie achter